Делян Пеевски: Човекът, който тласка България към избори е Христо Иванов

Делян Пеевски: Човекът, който тласка България към избори е Христо Иванов

Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов. Това заяви председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски пред журнали

Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов. Това заяви председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента в отговор на „“атаките“ от страна на депутата от ДБ, Пеевски тласка държавата към избори.
По думите на председателя на ПГ на ДПС, девет месеца това правителство го има благодарение на ДПС и никой не е направил повече от тях.
„Не му се случи да прати генерал Атанасов в пенсия в Конституционния съд и мечтата му беше да ги обедини тези две партии и най-накрая да бъде лидер“, коментира Пеевски.
Той допълни, че Христо Иванов живее с комплекс, че лидерът на тяхното обединение е Кирил Петков.
Номинациите е много ясно как да се издигат, винаги са се издигали, има си комисии в парламента, каза Пеевски по отношение на предложенията в меморандума за издигане на номинации в регулаторите. Според него този документ е написан от Христо Иванов. „Другите му се подведоха на това нещо, изложиха се, видя се, че всичко е, за да се „глътне“ държавата“, каза още Пеевски.

COMMENTS

WORDPRESS: 0