Фолк певицата Адриана взела 20 бона за порното

Фолк певицата Адриана, по-известна с прякора Мис Пиги, проговори за скандалния порно филм, в който участва. Изпълнителката не само не се срамува

Фолк певицата Адриана, по-известна с прякора Мис Пиги, проговори за скандалния порно филм, в който участва. Изпълнителката не само не се срамува от новата си професия, но и с ентусиазъм разказва за участието си. Розовата лента е била заснета в Чехия, но ще се излъчва само в Щатите.
„Ще го има в определени сайтове, но с висока цена на абонамент, и на DVD-носител. Затова не се притеснявам, че някой мой познат или близък ще го види“, обяснява Адриана. И допълва, че дори и това да се случи – нито ще е първата, нито последната. Колкото до сценария на порно филма, певицата с гордост разказва, че не участва само в порно сцени.
„Всичко започва така как съпругът ми, влизайки облечен в костюм, ме хваща с моя приятелка да се целуваме и да правим френска любов. Първо ни следи и след това се включва“, хвали се Адриана в интервю. Тя е категорична, че няма нещо в секса, което не би направила, а най-много обича да го прави с много хора. Груповите изпълнения са й любими, без значение дали ще има анални или орални елементи. Изпълнителката е такава и в личния си живот – има сериозен приятел албанец, с когото имат разкрепостена връзка. „Той не ме ревнува. С него много пъти сме правили тройки, предпочитаме да си изневеряваме пред очите, отколкото зад гърба“, свободно обяснява Адриана.

COMMENTS

WORDPRESS: 0