Адвокатът на Мария: Динев е вадил с клещи зъбите на жена, която се опитала да се откъсне от лапите му

Богдан Динев, който бе убит от 18-годишната Мария, бил особено жест към жените, които му отказвали секс. "С мене се свързаха много потърпевши от него.

Богдан Динев, който бе убит от 18-годишната Мария, бил особено жест към жените, които му отказвали секс. “С мене се свързаха много потърпевши от него. Една жена скочила от четвъртия етаж, за да се спаси от него, и се изпотрошила цялата. Един човек от Англия се свърза с мене. И ми разказа ужасяваща история – жена опитала да се откъсне от лапите му. Динев озверял и почнал да вади зъбите й с клещи”, разказа в предаването “Събуди се” на Нова телевизия адвокатът на Мария – Валентин Нанев.

“Мария е в тежко психическо състояние и е с близките си в момента. Тя е била подмамена от насилника. Когато той започнал да я насилва, тя при самоотбрана е започнала да го наранява. Мария е защитавала живота си”, каза Нанев.

“Болно ми стана като прочетох коментари на някои хейтъри, които наричат с всякакви квалификации Мария. Надявам се, че няма съмнение, че тя избива рецидивисти. Случаят е класически на неизбежна отбрана. И Мария трябва да бъде оправдана”, уточни Нанев.

“Мария дойде да работи при нас, изглеждаше мила, в следобеда на първия работен ден, тя отиде за цигари и не се върна. Беше взела оборота от заведението, където е работила, после след разговори по телефона го върна, като ни излъга, че са я нападнали цигани и са й взели парите, разказаха нейни бивши колежки в ефира на Нова телевизия.

COMMENTS

WORDPRESS: 0