Кобрата благодари на феновете си, надява се на реванш с Кличко

Кубрат Пулев благодари на феновете си за подкрепата, която му оказаха преди, по време и след мача с Владимир Кличко. Кобрата направи изявление п

Кубрат Пулев благодари на феновете си за подкрепата, която му оказаха преди, по време и след мача с Владимир Кличко. Кобрата направи изявление пред почитателите си на официалната му страница във „Фейсбук“. В него българинът отново казва, че не изпитва уважение към Кличко и заявява, че се надява да получи шанс за реванш. В събота срещу неделя Кобрата се би за световната титла на IBF в Хамбург, но беше нокаутиран от шампиона малко преди края на петия рунд.
„Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме подкрепят, и на всички пред екраните, които искаха победата. Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!“, написа Пулев на официалната си страница във „Фейсбук“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0