Сексафери кичат със слава шефа на културната комисия

Тежко й на културата - вместо архонт, мъжемелачка подхваща проблемите на медиите и културата Журналистическата организация "Мрежа за свобод

Тежко й на културата – вместо архонт, мъжемелачка подхваща проблемите на медиите и културата

Журналистическата организация „Мрежа за свободно слово“ изпрати отворено писмо до премиера Бойко Борисов срещу назначението на Полина Карастоянова за председател на Комисията за култура и медии в парламента.
Основният им аргумент е, че Карастоянова не притежава по-висока компетентност за поста от Слави Бинев, на когото Карастоянова е дясната ръка в ГОРБ. Но може би имат и друга причина, заради която не виждат качествата в новия шеф на парламентарната културна комисия, свързана с управлението на тройната коалиция.
От 2003 г. бившата стюардеса свързва работата си с развитието на туризма в България. Тогава Българската организация за конгресен туризъм кани засуканата дама за свой изпълнителен директор. През 2006 г. Карастоянова е сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията, а с медиите се познава отблизо покрай ежегодните фестивали на Красимир Гергов „Медиамикс“.
През 2009 г. Полина Карастоянова обаче става печално известна с фоторазказ на папараци от „168 часа“, припомня БЛИЦ. Тогава техният обектив засича стюардесата да пазарува в супермаркет, след което с ловки движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал „Лозенец“, последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. По това време и двама се водят щастливо женени. Връзката на цариста с Поли, която не остава тайна и макар скрита сред кооперациите в Лозенец, му навлича гнева на жълти активисти, заради честите закъснения и неявявания на Моллов на важни партийни сбирки, което пораждало допълнително напрежение в и без това усложнената коалиционна ситуация.
Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозната блондинка тогава решава да се отдаде на Александър Томов. С чар и хитрост напористата дама става отговорник по международната дейност в неговата Българска социалдемокрация. Междувременно в софийски вестник цъфна нейна снимка до шефа на столичните социалисти Румен Овчаров на червен предизборен митинг. По-късно устремената й снага е към тогавашния вътрешен министър Румен Петков в изборна нощ в НДК. Но от всичките тези набези не последва кариера в партията-столетница.
Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир – Пловдив, посочва „Фактор“. Бодигардовете му издадоха на Вили Гергова за среднощните набези на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Карастоянова е освободена от панаира.
След изборите през 2009 г. името на Поли за малко изчезна от публичното пространство. Три години по-късно тя се появи в целия си блясък като дясната ръка на Слави Бинев в ГОРД. А днес го наследи на поста председател на Комисията по култура и медии.

COMMENTS

WORDPRESS: 0