Хороскопът

Хороскоп за 13.12.2014 Овен 21 март – 20 април Ден на пътувания, командировки и преместване. Всяка промяна ще ви се отрази добре, ще ви ср

Хороскоп за 13.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден на пътувания, командировки и преместване. Всяка промяна ще ви се отрази добре, ще ви срещне с нови хора и ще предостави нови възможности и варианти за бъдещето. Може да се поемат умерени рискове, да се участва в състезания и конкурси и да се даде полет на личната ви амбиция и страст. Ден на храбреците, а Овенът е виден представител на тази категория хора. Покажете, че умеете да печелите битки на всички житейски фронтове. Любовта ще бъде голямото ви изпитание, дано се докажете и там.
Телец
21 април – 20 май
Един от най-силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще има успех, ще помага да се справите с проблемите, да се установите на ново място, да напреднете в работата и да се включите в нови бизнес инициативи. Ден за среща с бъдещи и настоящи партньори, с покровители и доставчици, със спонсори и последователи. Пътувайте, натоварете се максимално, задвижете най-амбициозната си лична и делова програма и все пак намерете време за почивка. Ден на личното ви изцеление, намирате разрешение на проблемите.
Близнаци
21 май – 21 юни
Родените около 1 юни може да очакват повече проблеми и затруднения в този ден. Намалете натоварването и не поемайте излишни рискове. Не е ден за работа, отдайте се на заслужена почивка и удоволствия. Бъдете внимателни при избора на храната, вероятни са стомашни неразположения. И околните едва ли ще са разположени възприемащо и оценяващо личните ви жестове и прояви на внимание. Ще плащате и за приятелските услуги. Не си позволявайте да затънете в дългове. Ден на доброволна жертва в името на близките.
Рак
22 юни – 21 юли
Имате много варианти на избор. Ден за подвизи и рекорди. Насочете вниманието си към действия, с които искате да изпъкнете, да изявите себе си и творенията си пред жури или пред погледите на публиката. Всеки търси одобрение на работата и талантите си. Днес може да го получите, да придобиете неочаквана смелост, да предявите претенции и да се раздадете с цялото си сърце на близки приятели и роднини. Пътувайте, покажете внимание и обич, уговорете среща с покровители и изживейте приключение. Късметът ще е с вас.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден за пътувания, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Уговорете делови и лични срещи, представете искания и програми, поставете условията си и разберете тези на ответната страна. Може да се сключат изгодни договори, да се тръгне съвместно в една взаимно изгодна посока, да се спечелят нови приятелства и пари в бъдеще. Направете ходовете, които отдавна обмисляте, но все не са ви стигали сили да ги започнете или споделите. Ден, в който ще си проличат истинските лъвове, способни да обичат и побеждават при всякакви условия.
Дева
23 август – 22 септември
Ден на напредък и постижения, на срещи с любовта, с нови приятелства и партньорства, които ще изиграят решаваща роля в бъдещия ви бизнес и личен живот. Не се изолирайте, идете на пазара, посетете изложби, участвайте в конкурси, търсете срещи с мениджъри и спонсори, рекламирайте се по всички възможни начини и наградите няма да закъснеят. Днес може да намерите подходящата за вас работа и лична връзка. Участвайте в групови инициативи, бъдете честни и справедливи. Излезте сред природата, натоварете се физически.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на личната инициатива, на желанието да промениш живота си, да се наложиш и да изпъкнеш, да направиш впечатление и да привлечеш нужните хора за съвместна работа и живот. Позволете си умерени рискове. Нищо няма да ви се даде даром. Постарайте се, бъдете искрени и лоялни, направете първата крачка в една лична или делова връзка. Противопоказно е да се яде тежка храна и да се казват тежки думи. Ден на революционни преустройства и на упоритост при постигането на целите. Бъдете готови за реформи и размествания.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Денят дава сила и решимост за действие. Направете крачката, от която в миналото сте се страхували и притеснявали. Ден за разпределяне на имоти и наследства. Някой ще се откаже във ваша полза, а за друг вие ще направите компромис. Стискате си ръцете с ценни съюзници и бъдещи партньори. Действайте избирателно. Не си губете времето в празни приказки с празни откъм съдържание хора. Вероятно е да получите изгодно предложение за работа, което не изисква да напускате досегашното си работно място.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на тежък и болезнен избор. Може да се решите на компромисен вариант при разпределяне на имоти и наследства. Трудно ще получите това, към което се стремите. Не ви оценяват подобаващо на състезания и конкурси. Може би не давате всичко от себе си и в личните връзки или сте си позволили прекалено да зависите от другия. Препоръчват се пътувания и преместване, ако на старото място вече няма място за вас или условията доста са се влошили. Обърнете внимание на здравето си, не яжте в съмнителни заведения.
Козирог
22 декември – 20 януари
Добре е да се действа с далекобойната техника, да се приемат дълготрайни решения, проекти и програми. Благоприятен момент за пътуване и преместване, за смяна на дом и работно място. Приемете направените предложения, не се колебайте да излезете от рамките на ограниченията, които сами сте си наложили или друг ви е вменил като лична отговорност, мисия и цел. Ден на хората, които знаят как да побеждават, да изживеят своя личен и професионален триумф. Ако наистина спечелите, почерпете.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на инакомислещите, на хората, способни да направят своя ход независимо от обстановката и утежняващите действията им обстоятелства. Поемате си рисковете, казвате и правите неща, които са ваша лична мисия, разбиране и цел в живота. Пътувайте, променете местоживеенето си или работата, ако това ще улесни живота ви и ще привлечете щастливата случайност. Съдбата ще ви изпрати подходящите хора в точния момент. Сами може да се появите в нечий живот като пътеводна звезда и благодетел. Денят носи изцеление.
Риби
20 февруари – 20 март
Луната от знака Дева е в опозиция на Нептун от Риби. Лесно ще се поддадете на чуждите фобии и желания. През уикенда ентусиазмът ви полива чужди градини. Ще облагодетелствате околните финансово или с чувства, които няма да бъдат разбрани и оценени. Бъдете внимателни, не поемайте големи рискове и разчитайте на проверени в годините хора. Може да платите много за една идея, доставка или продукт, които от друго място бихте получили на двойно по-ниска цена. Не правете прекалено големи жертви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0