Зверска катастрофа в Пловдив – двама загинали, двама тежко ранени

Зверска катастрофа в Пловдив – двама загинали, двама тежко ранени

Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на бул. "Руски" в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщиха от ОД МВР

Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на бул. „Руски“ в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. „Шести септември“, съобщиха от ОД МВР Пловдив.
Загинали са двама души, а други двама са с опасност за живота. Абсолютно неразпознаваем е джипът, в който са пътували четиримата младежи.
По първоначална информация джип „Рeйндж Ровър“, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.
От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години.
С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

COMMENTS

WORDPRESS: 0