Жив ли е Пепи Еврото? Интерпол нищи слуха за смъртта му

Жив ли е Пепи Еврото? Интерпол нищи слуха за смъртта му

В момента и през консулска служба, и през „Интерпол проверяваме информацията за смъртта на Пепи Еврото. До момента нямаме отговор от двете страни, зая

В момента и през консулска служба, и през „Интерпол проверяваме информацията за смъртта на Пепи Еврото. До момента нямаме отговор от двете страни, заяви на брифинг днес министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.
По-рано сайтът „Фрогнюз“ съобщи, че Петьо Еврото е починал от масиран инфаркт в Дубай неотдавна, но прокуратурата у нас и съответните служби все още пазят в тайна тази информация. Бившият шеф на Столичното следствие бе издирван и от „Интерпол“, заедно със сина му, който по мистериозен начин бе напуснал България, за да се озове с баща си в Дубай, припомнят от новини.бг.
На 15 август Антикорупционният фонд, от който започна разследването за престъпната схема „Осемте джуджета“, сигнализира, че прокуратурата е оттеглила европейската заповед за арест на главния заподозрян – именно Петьо Петров – Еврото. Една от причините да бъде спряно издирването на заявено преди това лице е, когато е настъпила смърт.

COMMENTS

WORDPRESS: 0