Жената на Здравко от „Биг Брадър“ в ареста за 24 часа, пребила любовницата му

Жената на Здравко от „Биг Брадър“ в ареста за 24 часа, пребила любовницата му

В Районно управление – Приморско е образувана преписка за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди спрямо словашка гражданка. Това съобщих

В Районно управление – Приморско е образувана преписка за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди спрямо словашка гражданка. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас. Същата около 03.00 ч. на 13 август подала сигнал в Районно управление – Приморско за това, че час по-рано, докато седяла на пейка на градската крайбрежна алея, към нея се приближила позната жена, която хващайки я за косата, започнала да я обижда. Словашката гражданка опитала да се обади на тел. 112, но мобилният й телефон и електронна цигара, поставени на пейката до нея, са взети от другата жена и хвърлени в морето. В резултат на полицейските действия е установена и задържана жената, за която словачката твърдяла, че е нападателката – това е 45-годишна бургазлийка, която е задържана за срок до 24 часа с цел изясняване на детайли по преписката. Същата отрича да е извършила гореописаните деяния. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.
Зрелищен женски бой, скубане, заплахи за удавяне и изхвърлен в морето телефон – съвсем истинска риалити драма се разигра на крайбрежната алея в Приморско между законната съпруга на брадъра Здравко Василев – Христина и полуофициалната му любовница, разнищват случая от агенция Блиц.
За грозната случка, която се разрази насред обществения дебат за насилието в страната, алармира лично в социалните медии пострадалата Божена.
„Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от ревност… от жена! Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живот, обиди от всякакъв вид, но изпитах и огромен страх за живота си в един момент. Когато чуеш „Божена, можеш ли да плуваш?” и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите да иска да те хвърли едва ли не в морето”, оплака се пострадалата.
Божена е от словашки произход, но от години живее и работи в курортния град, като е обществена тайна, че от около две години поддържа гореща връзка с брадъра Здравко. Защо конфликтът ескалира точно сега не е съвсем ясно, но от дни градът говори само за това как вбесената брадърица Христина налетяла на съперницата си, като даже си била довела подкрепление от две дами, служителки в семейния ресторант.
Унизената Божена от своя страна побързала да подаде официална жалба в полицията, за което споделя и лично в поста си в социалните мрежи. От районното управление в Приморско реагирали веднага и прибрали побойничката.
Снимка: Дир.бг

COMMENTS

WORDPRESS: 0