Задържаха пиян мъж, удрял и ритал медицинска сестра докато му помага

Задържаха пиян мъж, удрял и ритал медицинска сестра докато му помага

Медицинска сестра от болницата в Перник е била нападната от пациент, докато се опитва да зашие раните му. Случаят е от понеделник следобед. Пострадал

Медицинска сестра от болницата в Перник е била нападната от пациент, докато се опитва да зашие раните му. Случаят е от понеделник следобед.
Пострадалата е приета в „Неврологично отделение”. „Тя е изключително огорчена, защото в тези условия е много трудно да се работи. Вместо да се получи признание, те получават юмруци и ритници”, каза д-р Даниела Стойчева пред Нова телевизия.
Д-р Иво Велев е колега на нападнатата сестра. Той обясни, че пациент в нетрезво състояние с порезна рана на ръката е влязъл в кабинета. „В един момент колегите, които са били вън, чуват писъци. Сестрата е намерена повалена на пода, ритана и удряна”, поясни медикът.
Говорителят на ОД на МВР – Перник Венцислав Алексов коментира, че на място веднага са пристигнали екипи на полицията. По първоначални данни агресивният пациент е употребил алкохол. Причината за агресията тепърва ще се установява. Мъжът е задържан за до 24 часа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0