Задържаха младеж, заподозрян за убийството на 61-годишен мъж

Задържаха младеж, заподозрян за убийството на 61-годишен мъж

Под ръководство на Окръжна прокуратура – Враца се водят активни действия по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от

Под ръководство на Окръжна прокуратура – Враца се водят активни действия по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК.
Действията по разследването са започнали незабавно след постъпило на 26 юли съобщение за убит мъж в местността „Долно ливаде“, съобщиха от държавното обвинение.
При оглед на местопроизшествието в землището на гр. Мизия е било открито тяло на мъж, покрито с клони и храсти. По първоначални данни пострадалият е 61-годишният В.П. Установен е ползваният от него лек автомобил без регистрационни табели.
При оглед на трупа, извършен от лекар, са констатирани следи от удари по главата с тъп предмет.
В хода на установяване извършителя на деянието са събрани данни за съпричастност на Т.Г. (на 20 години). Той е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.
Проведени са разпити на свидетели, извършено е претърсване и изземване. Действията по разследването продължават под надзора на Окръжна прокуратура – Враца.

COMMENTS

WORDPRESS: 0