Задържаха издирвания за убийството в Тервел

Задържаха издирвания за убийството в Тервел

Задържаха мъжа, издирван за убийството на бившата си съпруга в Тервел. Фередин Ахмед е арестуван около 23.30 снощи часа в жилище, което трябвало да бъ

Задържаха мъжа, издирван за убийството на бившата си съпруга в Тервел. Фередин Ахмед е арестуван около 23.30 снощи часа в жилище, което трябвало да бъде ремонтирано от неговия работодател. 51-годишният Фередин се занимавал със строителство. Той имал ключ за имота и се укрил в него.
При ареста се оказало, че мъжът е мъртво пиян и не може да бъде разпитан. Това съобщиха от прокуратурата в Добрич.
Според магистратите има достатъчно доказателства и свидетелски показания, че Фередин Ахмед е извършител на тежкото престъпление. Преди това мъжът е имал конфликти с бившата си съпруга. По тази причина му е наложена ограничителна мярка.
Предстои на Фередин Ахмед да бъде задържан до 72 часа, след това ще се иска мярка за постоянен арест.
За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.
Припомняме, че убийството бе извършено вчера сутринта. Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години и е бивша съпруга на заподозрения. Тялото й е намерено рано сутринта на 28 декември на улица в града. При огледа, по него са установени множество травматични увреждани. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, изяснява се точната причина за смъртта на жената.

COMMENTS

WORDPRESS: 0