Задържаха футболист от ЦСКА, баща му прострелял двама на Околовръстното шосе в столицата

Задържаха футболист от ЦСКА, баща му прострелял двама на Околовръстното шосе в столицата

Бащата на футболста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двама мъже при инцидент на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил сами

Бащата на футболста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двама мъже при инцидент на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил самият футболист, който е задържан за разпит.
Боят, последван от стрелба, е станал на „Южната дъга“ на „Околовръстното шосе“ на София. Двама са ранени в краката, транспортирани са във ВМА. Единият от простреляните е в тежко състояние.
Йомов разказал още, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял.
Футболистът заявил, че няма представа къде са брат му и баща му. Двамата все още се издирват.
Според „24 часа“ футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА.
36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан.
При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.
На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

COMMENTS

WORDPRESS: 0