Журналистката Нора Стоичкова vs Соня Колтуклиева: Кой ти каза, че като играеш курвичката на всички, ще успееш в живота

Журналистката Нора Стоичкова излезе с гневна позиция във Фейсбук за поведението на колежката си Соня Колтуклиева. Думите на Стоичкова предизви

Журналистката Нора Стоичкова излезе с гневна позиция във Фейсбук за поведението на колежката си Соня Колтуклиева.
Думите на Стоичкова предизвикаха лавина от коментари в социалната мрежа и бяха цитирани от електронното издание „Би пост“.
Ето какво казва Стоичкова по адрес на Колтуклиева, за която Маргарита Михнева хвърли бомбата, че в продължение на години е прибирала по 10 бона на месец от дясната ръка на злополучния банкер Цветан Василев – Бисер Лазов:
„Соня, Соня, няма пари на тоя свят, които да оправдават това, че сереш върху имената на хора, от чиято ръка си яла бял хляб!
Трябва да намеря доноса, който написа мъжа й на тая никаквица срещу мен през 2001 г, когато бях говорител на Агенцията за приватизация. Тогава Колтуклиева беше приближена на царя и се беше устремила към моето местенце. Както още 3-4 царски курвета. Без извинение.  От тях само една успя да мине през леглото на един от заместниците и да се уреди.
Аз обаче бях по-бърза. Явих се на конкурс за говорител на Глобул. И го спечелих. След години Соня се добра до мен и известно време пишех за сайта й. Когато дойде време да ми даде хонорари, тя ми извади едни 100 лева в плик…Аз обаче не съм дребнава. И въпреки всичко се обръщах с добро към нея. Дори я заведох при Богомил Манчев, шеф на „Риск инженеринг“, да сключи рекламен договор. Както всички останали медии, разбира се.
И там тя се държа като дърта пачавра. Богомил любезно и посочи вратата, като ме предупреди никога повече да не му водя „такива дами“. Ама по никакъв повод! Соня тогава ми се обиди на мен, но истината е, че тя изобщо не знае кога и как да се държи с хората, как да се облича, да прави добро впечатление.
Затова и често пъти е отблъсквана, изпада в тежки зависимости, за да си изкарва парите. Често пъти й се налага да плюе хора, с които е работила и които са й правили услуги. За това съм чувала, че много страдала насаме. Даже един приятел главен редактор ми сподели, че не й е опънал снимката на първа с една единствена дума ПАЧАВРА, само защото знаел, че това ще я убие…
Соня, Соня, в тебе има толкова доброта и журналистически плам. Кой ти каза, че като играеш курвачката на всички ни, ще успееш в живота. Та нали хората, не друг, сами издигат кумирите си“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0