Времето: Облачно с валежи от дъжд и сняг, температурите падат

Времето: Облачно с валежи от дъжд и сняг, температурите падат

Облачността днес ще е значителна и ще има валежи от дъжд, в планинските райони – примесен със сняг. Привечер от запад валежите ще спират и облачността

Облачността днес ще е значителна и ще има валежи от дъжд, в планинските райони – примесен със сняг. Привечер от запад валежите ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, информират от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Минималните температури ще са между 2° и 7°, а максималните ще са между 6° и 11°. В Шумен минимална – около 5°, максимална – около 8°.
Над планините облачността ще е значителна с валежи предимно от сняг, под около 1000 метра – от дъжд. Привечер от запад валежите ще отслабват и облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен и силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра – около минус 5°.
Над Черноморието облачността ще е значителна, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 8° и 10°.

COMMENTS

WORDPRESS: 0