Володя Стоянов в тежко състояние във ВМА

Володя Стоянов в тежко състояние във ВМА

Популярният народен певец Володя Стоянов е приет в много тежко състояние с Ковид-19 в болница. Фолклорният изпълнител и композитор, известен като Войв

Популярният народен певец Володя Стоянов е приет в много тежко състояние с Ковид-19 в болница. Фолклорният изпълнител и композитор, известен като Войводата, е настанен в столичната ВМА. Той е в реанимацията, като лекарите не се ангажират с прогноза дали ще оцелее. Все още не е ясно кога точно е бил откаран в болницата популярният изпълнител, нито как и къде се е заразил с коварния вирус.
Първите симпоми се появили още преди седмица, издават негови колети. Според източници, изпълнителят на славната чалгаджийска песен от средата на 90-те години на миналия век „Пирамиди, фараони“ не е бил ваксиниран, тъй като не вярвал във ваксините.
Припомняме, че през 2013-та Володя Стоянов беше отново приет по спешност във ВМА, след като получи тежка криза и се наложи операция за премахване на жлъчката. Учудващо е, че въпреки недобрия си здравословен статус, изпълнителя не се е ваксинирал.

COMMENTS

WORDPRESS: 0