Възмутително! Млади родители дишат райски газ пред бебето си

Възмутително! Млади родители дишат райски газ пред бебето си

Скандален случай e заснет на родното Черномориe, предаде bTV. Млади родители дишат райски газ от балони, а до тях е количката с бебето им, което няма

Скандален случай e заснет на родното Черномориe, предаде bTV. Млади родители дишат райски газ от балони, а до тях е количката с бебето им, което няма и година.
Случаят отприщи вълна от възмущение в социалните мрежи. Институциите са се самосезирали.
Снимката е направена в Созопол. Майката е със скрито лице, защото самата тя все още няма 18 години.
„Бебето е много малко – разбирам хората, които са се възмутили. Но това е един балон за мен, който те кара да се смееш за 15 секунди и не мисля, че е толкова страшно, колкото хората в момента го изкарват“, коментира младата пловдвивчанка.
„На ден в България има страшно много мъже и жени, които пият и се карат, и правят какво ли не пред децата си. А моето дете е видяло как надувам един балон“, допълва още младата майка.
„Може да се получи мозъчна смърт, може също да се стигне до шокови състояния, загуба на памет, халюцинации“, коментира д-р Полина Желева, РЗИ-Бургас.
Оказва се, че употребата на райски газ на открито от пълнолетни не нарушава закона. Но в случая с младите родители провинение все пак има – законово, заради непълнолетната майка, която диша балон. И морално – заради невръстното дете.
От Агенцията за закрила са се самосезирали по случая.

COMMENTS

WORDPRESS: 0