Турски тираджия, трафикант на мигранти е избягал от ареста в Оряхово

Турски тираджия, трафикант на мигранти е избягал от ареста в Оряхово

Арестант е избягал от полицията в Оряхово. Беглецът е турски тираджия. Той е върнат у нас от румънските граничари заради това, че е превозвал мигранти

Арестант е избягал от полицията в Оряхово. Беглецът е турски тираджия. Той е върнат у нас от румънските граничари заради това, че е превозвал мигранти.
Случаят станал снощи, към 22.00 часа. Арестантът е бил държан в полицейското управление в града, което е много добре охранявано, съобщи bTV.
Преди няколко дни камион с турска регистрация преминал контролно-пропускателния пункт при Оряхово, качил се на ферибота и преминал в Румъния.
В румънския град Бекет граничните полицаи започнали щателна проверка на камиона, като цялото ремарке е било пълно с мигранти.
Според правилата за действие камионът заедно с шофьора са върнати обратно на българска територия. Нашите гранични полицаи го предали на полицейското управление в Оряхово.
Една от версиите е, че снощи на мъжът му е станало лошо или поне той така е твърдял, след което е поискал лекарства и да отиде до тоалетната.
Вратата на помещението се отключва от полицаите, но едрият мъж изблъскал полицая и успял да избяга.
Все още няма официална информация за това как точно мъжът е избягал.

COMMENTS

WORDPRESS: 0