Toшко Йорданов: Отиването на избори е по-прекрасно, отколкото да има мнозинство между ДПС, ГЕРБ и БСП

Toшко Йорданов: Отиването на избори е по-прекрасно, отколкото да има мнозинство между ДПС, ГЕРБ и БСП

На този парламент не му пука за хората. Случилото се вчера е замаскирано под формата на загриженост за пенсионерите. Това сподели председателят на ПГ

На този парламент не му пука за хората. Случилото се вчера е замаскирано под формата на загриженост за пенсионерите. Това сподели председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в ефира на bTV по повод гласуваното предложение от ГЕРБ, БСП и ДПС всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лева до края на годината.

,,Бюджетът е ясен, в него просто няма пари за това. Залагат се много повече разходи, което означава, че от някъде другаде ще трябва да се орежат разходи, за да се дадат тези 120 лева на пенсионерите. Другият вариант е тегленето на заем, който ще изплащат следващите поколения.“ коментира Йорданов.

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, защото вече са станали милионери, БСП са свикнали да фалират държавата, а ДПС просто вървят в пакет с ГЕРБ. Никой от тези три партии не мислят в перспектива. Ето защо отиването на нови избори е по-прекрасно, отколкото да има подобно мнозинство между ДПС, ГЕРБ и БСП, каза още Тошко Йорданов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0