Стотици изпратиха Денис Теофиков в последния му земен път

Стотици изпратиха Денис Теофиков в последния му земен път

Днес в 12.00 стотици се сбогуваха с талантливият поп фолк изпълнител Денис Теофиков, чиято загуба потресе цялата музикална гилдия. За да го изпратят в

Днес в 12.00 стотици се сбогуваха с талантливият поп фолк изпълнител Денис Теофиков, чиято загуба потресе цялата музикална гилдия. За да го изпратят в последния му земен път на Централните софийски гробища се струпаха много близки, колеги и приятели.

Смазана от болка, майката на младия изпълнител припадна още в началото. Денис бе изпратен по обичаите на Евангелието, като през цялото време звучеше музика.

Да го изпратят бяха дошли и много колеги от поп фолк бранша, сред които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах и Фики Стораро, Бони, Лияна, Десислава, Цветелина Грахич.

До ковчега бе и приятелката на Денис – Алекса, която плака безутешно през цялото време. Освен нея бе дошла и бившата приятелка на изпълнителя – фолк-певицата Десита.

На погребението бе и Цеци Лудата глава, когото обвиняват в тормоз към младия изпълнител. Той бе придружаван от солидна охрана, явно притеснен от реакциите към себе си, които продължиха и по време на изпращането на Денис. Колегите му от поп фолк жанра не спираха да го сочат с пръст, определяйки присъствието му като „наглост“. На погребението не дойде продуцента на Денис- Николай Пашев, както и приятелката му фолк певицата Ванеса, която беше и дуетна половинка на Теофиков.

Да го изпрати в последния му земен път на погребението дойде и мъжът на поп фолк звездата Емилия – Жорж Башур, който плати и погребението на младото момче. Емилия и Денис записаха два много успешни дуета – „Акула“ и „Тръгвай си“, които регистрираха милиони гледания в You Tube.

COMMENTS

WORDPRESS: 0