Спипаха полицай с дрога в колата и дома му

Спипаха полицай с дрога в колата и дома му

Заловиха 32-годишен полицай с дрога в колата, в дома му откриха канабис, везна и гриндер, съобщиха от МВР. В рамките на специализирана операция за пр

Заловиха 32-годишен полицай с дрога в колата, в дома му откриха канабис, везна и гриндер, съобщиха от МВР.
В рамките на специализирана операция за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение, проведена вчера, е проверен лек автомобил БМВ, управляван от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за употреба на алкохол и наркотични вещества. Представил се е за служител на МВР – в столична структура. Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател. При последвалите действия в автомобила са открити 96 гр канабис и 130 гр бяло прахообразно вещество -амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от мъжа жилище са иззети електронна везна, гриндер и 10 гр канабис.
32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, по случая е образувано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.
Представители на полицията и прокуратурата ще предоставят информация по случая на брифинг от 15.00 часа пред сградата на ОДМВР-Кюстендил.

COMMENTS

WORDPRESS: 0