Спипаха два мъже, извършили въоръжен грабеж в пловдивска игрална зала

Спипаха два мъже, извършили въоръжен грабеж в пловдивска игрална зала

Двамата мъже са привлечени като обвиняеми и с постановление на прокурор са приведени в ареста за срок до 72 часа, съобщиха от МВР. След едномесечна у

Двамата мъже са привлечени като обвиняеми и с постановление на прокурор са приведени в ареста за срок до 72 часа, съобщиха от МВР.
След едномесечна усилена работа на служителите на ред в Пловдив са задържани двама извършители на въоръжен грабеж. Действията по разследването стартирали на 5 декември м.г. непосредствено сред получен сигнал чрез тел. 112. Според информацията в игрална зала в ж.к. „Тракия“ мъж заплашил двама служители с пистолет, отнел сумата от над 20 000 лв. и се оттеглил в неизвестна посока. По случая било образувано досъдебно производство в Пето РУ, а в оперативно-издирвателните действия се включили и служители от отдел „Криминална полиция“. В хода на работата, под наблюдение на районната прокуратура, разследващите събрали доказателства, че съпричастни към посегателството са 41-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Хисаря и 23-годишен пловдивчанин. С прокурорско постановление те са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК, приведени са в ареста за 72 часа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0