Словак пощури полиция и лекари 2 пъти в рамките на  4 дни

Словак пощури полиция и лекари 2 пъти в рамките на 4 дни

24-годишен словак вдигна за втори път полицаи и спешни лекари на крак, съобщиха от ОДМВР-Бургас. На 22 юли около 20.00 ч. в Първо Районно управление

24-годишен словак вдигна за втори път полицаи и спешни лекари на крак, съобщиха от ОДМВР-Бургас.
На 22 юли около 20.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за нанесени материални щети /счупени прзорци на входните врати/ на църковен храм „Св.Св. Кирил и Методий“ от мъж в неадекватно състояние с наранявания по себе си, седящ до сградата – установено е, че това е 24-годишен словашки гражданин – представител на туристическа фирма, пристигнал в България на 20 юни и отседнал в Слънчев бряг. Същият бил с наранявания по ръцете, в областта на китките и силна кръвозагуба. Откаран е в УМБАЛ – Бургас за преглед и обработване на нараняванията, но там буйствали и се държал неадекватно и агресивно. Отказал е да бъде прегледан и раните зашити. Въпреки това е превързан и раните му обработени, след което е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
На 24 юли около 01.05 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение от рецепцията на хотел „Нимфа Русалка“ за това, че 24-годишния словак си порязал ръката и е с обилно кръвотечение. Констатирано е, проявявал агресия спрямо себе си, самонаранявайки се, чрез захапване на ръката си със зъби. Отведен е в УМБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0