Слави Трифонов: Отиваме на избори!

Слави Трифонов: Отиваме на избори!

Отиваме на избори, обяви преди минути лидерът на “Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов. Припомняме, че в момента текат пазарлъци между “Продължаваме

Отиваме на избори, обяви преди минути лидерът на “Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов.
Припомняме, че в момента текат пазарлъци между “Продължаваме промяната“, БСП и “Демократична България“, както и бивши и настоящи депутати от ИТН, които станаха такива по волята на Слави Трифонов.
Слави Трифонов оттегли своите от преговорите за съставяне на кабинет с мандата на БСП – това е политическата новина на седмицата.
„Христо Иванов и ПГ ДБ, за пръв път говориха това, което мислят наистина в НС. Говореха в ефир в нета с включени микрофони и камери, защото не знаеха, че са на живо. Лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в историята видяхме истинското лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика“, обясни Трифонов.
„Иванов каза следното по повод, че има преговори с ИТН – „Това означава, че те вече не могат да кажат на сто процента, че те са мафия, а ние сме сто процента бели, т.е нещата почнаха да се размиват“, заяви Слави Трифонов и допълни: „Христо Иванов в прав текст признава, че ДБ и ПП ни наричат мафия“.
„Какъв е смисълът от тези преговори? Аз изтривалка ли съм? Отвращавате ме! Вместо да създавате, вие рушите. БСП нямали право да правят кабинет като мандатоносители, защото бил технически мандата им. Всичко е измама уважаеми сънародници, важното е аз да съм мафия“, емоционално заяви Трифонов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0