Слави със съмнения за морала на Антон Хекимян

Слави със съмнения за морала на Антон Хекимян

Дали Антон Хекимян отговаря на условията на морала, за да бъде кандидат за кмет? Този въпрос задава лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов на стр

Дали Антон Хекимян отговаря на условията на морала, за да бъде кандидат за кмет? Този въпрос задава лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.
„Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно. По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България. Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир. Така че, между представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз избирам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител!“, призовава Трифонов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0