Шестият президент Румен Радев за победата: Приключи изборен месец, който начерта желанието за промяна, за скъсване с мафията

Шестият президент Румен Радев за победата: Приключи изборен месец, който начерта желанието за промяна, за скъсване с мафията

Приключи един безпрецедентен изборен месец, който начерта желанието за промяна, за скъсване с мафията. Очакването, че гражданите ще се изморят от избо

Приключи един безпрецедентен изборен месец, който начерта желанието за промяна, за скъсване с мафията. Очакването, че гражданите ще се изморят от избори и ще се върнат към познатото старо не се сбъдна. Връщането на статуквото на бял кон не съсе състоя. Това беше първият коментар на президента Румен Радев, след като стана шестият президент на България.
Поздравявам Анастас Герджиков. Да благодарим на Инициативния комитет, както и на партиите, които ни подкрепихме, каза още той.
България издържа този изпит по демокрация, не се поддате на опитите да се посее етническо напрежение, разумът и родолюбието надделяха над апатията и лъжата, допълни още той.
По думите му „новият парламент няма право на грешка и протакане, защото хората няма да им простят, ако партиите тръгнат срещу волята на народа“.
Трябва да се види отчетливо политическото мнозинство, което да не допусне социално-икономическа криза през зимата, борбата с пандемията също трябва да продължи. Нашият слоган „С вас сме!“ остава наше кредо и за в бъдеще. Това е победа на взаимното ни доверие, победа на разума и единната ни вяра и желание за законност и справедливост. Предстоят ни още сериозни усииля, но България излиза от застоя и автокрацията. Аз съм оптимист, каза още новоизбраният държавен глава.
Нашият слоган „С вас сме!“ остава наше кредо и в бъдеще, завърши президентът Радев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0