Разкриха мини ферма за канабис в жилище в центъра на Бургас

Разкриха мини ферма за канабис в жилище в центъра на Бургас

Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, позиционирана в централната градска част на Бургас, бе неутрализирана в резултат на блестящите полице

Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, позиционирана в централната градска част на Бургас, бе неутрализирана в резултат на блестящите полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление – Бургас.
Установено е, че фермата e изградена в специално пригодено за целта помещение в частен апартамент в кооперация, разположена на бургаската улица „Гладстон” № 34 А, обитаван от 31-годишен бургазлия. Същият е задържан за срок от 24 часа, като намерените в помещението канабисови растения са иззети и предадени за експертизи в БНТЛ – Бургас. Задържаният бургазлия е стар познайник на полицията, занимаващ се от години с разпространение на наркотични вещества.
В резултат на процесуално-следствените действия са намерени и иззети вещи, използвани за отглеждане на канабисовите растения /две палатки с квадратура от 3 и 5 кв.м./, оборудвани с кварцови лампи и светлоотразителни панели, вентилатори, филтри и въздуховоди за отвеждане на въздуха. Открити са и 20 канабисови растения с височина между 80 см. и 140 см. В същото помещение са намерени и множество течни торове и стимуланти за отглеждане на растения, както и свивка със суха тревна маса / марихуана/. В друга стая от апартамента е открит разсад от канабис.
Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление – Бургас.
Снимка: ОДМВР-Бургас

COMMENTS

WORDPRESS: 0