Рашков: Около 600 метра са се срутили от „готов“ участък от магистрала „Хемус“, инспектиран от Борисов

Рашков: Около 600 метра са се срутили от „готов“ участък от магистрала „Хемус“, инспектиран от Борисов

Обществото трябва да знае, че в област Търговище около 600 метра от магистрала "Хемус" са се срутили. В момента тази насипна част от магистралата се и

Обществото трябва да знае, че в област Търговище около 600 метра от магистрала „Хемус“ са се срутили. В момента тази насипна част от магистралата се изгребва от тежки машини. Това обяви служебният вицепремиер и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков на брифинг, на който бяха направени разкрития за скандални злоупотреби, свързани с изграждането на магистралата.
Рашков отбеляза, че това е трасето, по което преди два месеца бившият премиер и лидер на на ГЕРБ Бойко Борисов мина с автомобил, за да критикува служебното правителство, че не пуска движението по готовата според него магистрала.
Преди време Борисов направи обичайна инспекция с рекламна цел на тази отсечка. Точно този участък, посетен от Борисов, сега се е срутил. Тази порочна процедура, която измисли правителството на Борисов – „ин хаус“ строителство на магистрала води до пълна безотговорност. Пита се сега кой ще плати ремонта на строителство от на магистрала „Хемус“ в тази отсечка, заяви Рашков.

COMMENTS

WORDPRESS: 0