Радев към ИТН: Доказахте себе си, като част от промяната

Радев към ИТН: Доказахте себе си, като част от промяната

Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български граждани продължават да виждат у вас възможността за ед

Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български граждани продължават да виждат у вас възможността за една нова и откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията и не ги замита под килима.

С тези думи се обърна президентът Румен Радев към представителите на „Има такъв народ“. Днес се провежда втората част от консултациите на държавния глава с партиите за бъдещото правителство. Това е първата от срещите. По-късно през деня Радев ще се срещне с „Демократична България“ и „Възраждане“.

Добре дошли отново, надявам се в края на един изборен маратон. Убеден съм, че с опита особено от изминалата година, имате ясна представа за задачите и предизвикателствата пред едно ново управление и имате готовност да допринесете активно за тяхното решаване, обърна се към представителите на „Има такъв народ“ Радев.

Както знаете, двете служебни правителства, които назначих по силата на конституцията, стабилизираха страната, но и показаха, че с общи усилия могат да бъдат надмогнати различията в името на България. Убеден съм, че ангажиментът, който поехте за търсене на баланс и партньорство в едно бъдещо управление, основани на знанието и почтеността, са изключително важни в една политическа среда, в които често невежеството и арогантността са вземали връх, каза още Радев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0