“Продължаваме промяната” за протеста на “Възраждане”: Безрасъдна хулиганска проява

“Продължаваме промяната” за протеста на “Възраждане”: Безрасъдна хулиганска проява

“Безразсъдна хулиганска проява" нарекоха от “Продължаваме промяната” вчерашния протест срещу зеления сертификат, организиран от “Възраждане”. Във в

“Безразсъдна хулиганска проява“ нарекоха от “Продължаваме промяната” вчерашния протест срещу зеления сертификат, организиран от “Възраждане”.

Във вчерашния ден 77 души са загубили живота си в битката с COVID-19. Това е малко по-малко от половината от тази зала. Организирането на хора да пътуват, особено, насърчавайки ги да не използват лични предпазни средства и ваксини в деня с най-много заразени от началото на ковид кризата, е нищо повече от безразсъдна хулиганска проява, каза в декларация от парламентарната трибуна депутатът от “Продължаваме Промяната“ Николай Ангов. Той настоя, че депутатите от “Възраждане”, които подстрекали протеста, са изложили живота на протестиращите на риск. Освен това припомни и, че част от народните представители от партията на Костадин Костадинов били ваксинирани, а при нужда от лекарска помощ, щели “да развеят депутатската си карта“ и да бъдат приети в болница.

Лукс, който техните избиратели нямат, категоричен бе Ангов. Той благодари и на полицаите за работата им вчера.

Две години се събуждаме всяка сутрин с числа за заболеваевостта и за починалите през изминалото денонощие. Една шепа хора, гледайки цифрите, виждат възможност за политически дивидент, докато излагат на риск своите избиратели. Уважаеми колеги, не е време да се поддаваме на фалшиви новини и провокации, не е време да извършваме пропаганда, която отрича науката. Нека се обединим и да направим всичко по силите си, за да спасим най-много човешки животи, продължи той.

Призовавам тези, които наричат ваксината „експериментална течност“, да последват примера на част от своите лидери и депутати от „Възраждане“ – да се ваксинират, каза Ангов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0