Прегазеното момиче в Благоевградско е на 17 години, 6 души са задържани

Прегазеното момиче в Благоевградско е на 17 години, 6 души са задържани

Шестима души са задържани за трагичния инцидент снощи, при който загина млада жена на пътя между селата Дъбница и Хвостяне край Гоце Делчев. Самолично

Шестима души са задържани за трагичния инцидент снощи, при който загина млада жена на пътя между селата Дъбница и Хвостяне край Гоце Делчев. Самоличността ѝ е установена. Тя е на 17 години от село Гърмен, съобщи БНР.
Двамата от колата, в която е пътувала жената и четиримата в лекия автомобил, който я е прегазил, остават за 24 часа в ареста. Това каза на извънреден брифинг говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев:
„В момента е извършена аутопсия, като се очакват нейните резултати, което допълнително ще даде някаква яснота по отношение на механизма, при който е причинена смъртта. Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея. Сега се установяват причините, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно, в какво положение е било тялото ѝ, когато е била прегазена“.
Към настоящия момент е известно, че лицето, което е управлявало автомобила, прегазил жената, е употребил наркотици. Инцидентът е станал снощи около 20.00 часа, а сигналът е подаден малко след това. Дали мярката за задържане на шестимата ще бъде удължена ще реши наблюдаващият прокурор, каза още говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0