Предимно слънчево време с температури до 16 градуса

Предимно слънчево време с температури до 16 градуса

Днес времето ще бъде предимно слънчево. Сутринта минималните температури ще бъдат от минус 1° до 4°, в Шумен – около минус 1°, сочи прогнозата на Наци

Днес времето ще бъде предимно слънчево. Сутринта минималните температури ще бъдат от минус 1° до 4°, в Шумен – около минус 1°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМП).
От запад-северозапад облачността временно ще се увеличи и на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър.
Над планините облачността ще е променлива и на места в западните масиви ще превали слаб сняг. Ще духа бурен северозападен вятър, който постепенно ще отслабва. Максимална температура на височина 1 200 метра около 6°, на 2 000 метра – около минус 1°.
По Черноморието ще е предимно слънчево и все още ветровито. Ще продължи да духа умерен север-северозападен вятър, който до края на деня ще отслабне.
Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°, малко по-ниски в Североизточна България; по Черноморието – между 10° и 12°.

COMMENTS

WORDPRESS: 0