Помориец наръга с нож двама свои съседи, и тримата се озоваха в болница

Помориец наръга с нож двама свои съседи, и тримата се озоваха в болница

Трима са в болница след битов скандал в Поморие, съобщиха от ОДМВР-Бургас. На 11 август около 15.50 ч., на поморийската улица "Княз Борис I", в близо

Трима са в болница след битов скандал в Поморие, съобщиха от ОДМВР-Бургас.
На 11 август около 15.50 ч., на поморийската улица „Княз Борис I“, в близост до обект за бързо хранене «Jumbo», възникнал инцидент, при който 51-годишен помориец след скандал от битов характер със своите съседи /46-годишен мъж и 46-годишна жена/, извадил сгъваем нож и нанесъл множество удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката. Двамата пострадали са откарани в УМБАЛ – Бургас, където е установено, че 46-годишния мъж е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема, без проникване в стомашната кухина, а 46-годишната жена – с прободна рана в областта на корема. Двамата са настанени в УМБАЛ – Бургас за лечение, без опасност за живота. Докато на местопроизшествието е провеждан оглед извършителят на деянието се оплакал от болка в областта на гърдите. Той е откаран е в УМБАЛ – Бургас, където е установено, че е с травма на гръдния кош. Настанен е за болнично лечение, без опасност за живота.
Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножа, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

COMMENTS

WORDPRESS: 0