Пияни и дрогирани на пътя? 5 коли иззеха в Бургас, свалиха табелите на 6 във Варна

Пияни и дрогирани на пътя? 5 коли иззеха в Бургас, свалиха табелите на 6 във Варна

Петима водачи, сред които и една жена са били задържани за срок до 24 часа след като са установени от пътни полицаи, че шофират след употреба на алкох

Петима водачи, сред които и една жена са били задържани за срок до 24 часа след като са установени от пътни полицаи, че шофират след употреба на алкохол и/ или наркотични вещества. Всички случаи са на територията на ОДМВР-Бургас.
Автомобилите на провинилите се шофьори са иззети.
Четирима водачи на леки автомобили – на 32, 34, 36 и 52 години, са задържани през почивните дни за срок до денонощие. След проверка от униформените на РУ Аксаково, РУ Провадия и Четвърто РУ, е установено, че мъжете шофират след употреба на алкохол. Срещу нарушителите са образувани бързи производства и са задържани за срок до 24 часа в полицейските арести.
Други двама 32 и 41-годишни мъже също били задържани за срок до денонощие, след като на 11 и 13 август служителите на Второ РУ и РУ Девня установили с тест, прием на наркотични вещества от водачите. По случаите са образувани бързи производства. Пътните полицаи са свалили регистрационните табели на автомобилите на тези неспазващи закона водачи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0