Петков похвали Рашков и МВР, не пропусна да атакува Гешев

Петков похвали Рашков и МВР, не пропусна да атакува Гешев

Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избра

Поздравявам МВР за това, че имахме честни избори. Факт е, че в момента партиите в парламента са позиционирани така, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона. Това заяви премиерът Кирил Петков цитиран от dnes.bg във връзка с публичен отчет на дейността на МВР за 2021.
По думите му „в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. „Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона“, допълни премиерът, цитиран от Дарик.
„Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече. Той е компрометиран даже на ниво ЕС“, добави Петков.
По думите му „в момента сме във време на промяна и всеки трябва да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. „Това, в което аз се убедих, е, че МВР е институция, която избра да е от страната на закона“, допълни премиерът.
ГД „Национална полиция“ представя годишния си отчет. На изслушването на доклада присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

COMMENTS

WORDPRESS: 0