Пеевски: Отказах на Христо Иванов делкането, седеше ми в скута и пиеше мазно турско кафе

Пеевски: Отказах на Христо Иванов делкането, седеше ми в скута и пиеше мазно турско кафе

"В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на "Уестинхаус" за ядрена централа", каза председателят

„В залата се случи нещо нечувано – изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на „Уестинхаус“ за ядрена централа“, каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.
Според него това е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях на това дружество.
„По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи“, допълни Пеевски.
„Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който ми седеше в скута и пиеше мазно турско кафе, докато се случи Конституцията и направим промените в нея – които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятельо Христо. Кое е лошото на ДПС, това е най-балансираната партия. Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат“, категоричен бе Делян Пеевски.

COMMENTS

WORDPRESS: 0