Откриха тялото на жена, обявена за издирване, убиецът го скрил в септична яма

Откриха тялото на жена, обявена за издирване, убиецът го скрил в септична яма

Днес, при извършено претърсване, във връзка с издирване на обявена за безследно изчезнала 31-годишна варненка, е открито тялото на същата, съобщиха

Днес, при извършено претърсване, във връзка с издирване на обявена за безследно изчезнала 31-годишна варненка, е открито тялото на същата, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна. То е било намерено във вилен имот край Варна, обитаван от 39-годишен мъж, с когото жертвата е поддържала интимни отношения. Събрани са доказателства за съпричастността на варненеца към извършеното престъпление. Същият е задържан за срок до 24 часа.
На 7 януари е било подадено заявление от майката на младата жена, че дъщеря ѝ е в неизвестност от първия ден на Новата година. Провеждани са множество оперативно-издирвателни мероприятия за установяване местонахождението ѝ и са събрани достатъчно данни, че изчезналата е станала жертва на престъпление.
Образувано е досъдебно производство и е извършено претърсване в имота, обитаван от извършителя. В същият служителите на реда са открили жертвата в добре замаскирана стара, септична яма, имитираща горичка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0