Още един насилник: Тийнейджър преби бившата си приятелка, острига й косата

Още един насилник: Тийнейджър преби бившата си приятелка, острига й косата

Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин. Това съобщиха от Областна дирекция на полицията в града. По

Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин. Това съобщиха от Областна дирекция на полицията в града.
По информация на полицията, на 2 август към 14.00 часа видинчанка сигнализирала в районното управление, че на внучката ѝ е нанесен побой от младеж, с когото преди време живеела на семейни начала.
В хода на предприетите действия по сигнала полицейските служители изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си против волята ѝ 22-годишната жена, нанесъл ѝ побой и остригал косата ѝ с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.
Уведомена е Районна прокуратура–Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от съдебен лекар. Младежът, който е криминално проявен, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата на разследващия екип продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по чл.142а от Наказателния кодекс.

COMMENTS

WORDPRESS: 0