Облачно време, на места отново ще превали дъжд

Облачно време, на места отново ще превали дъжд

Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове на места в Южна България видимостта ще е намалена. Преди обяд в югоизточните райони ще

Днес облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове на места в Южна България видимостта ще е намалена. Преди обяд в югоизточните райони ще продължи да превалява, а в следобедните часове на отделни места в страната ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен, в Дунавската равнина временно силен северозападен вятър, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°.
Над планините облачността ще е значителна. Ще има валежи от сняг, под 1 200 метра от дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1 200 метра ще бъде около 5°, на 2 000 метра около минус 1°.
Над Черноморието облачността ще е значителна. Главно по Южното крайбрежие ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 10° и 13°.

COMMENTS

WORDPRESS: 0