Ново ръководство на УС на ДФ „Земеделие“

Ново ръководство на УС на ДФ „Земеделие“

Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" освободи изпълнителния директор Николай Каварджиклиев. Той бе назначен на поста на 2 март. Освободени

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор Николай Каварджиклиев. Той бе назначен на поста на 2 март. Освободени са и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и д-р Климент Петров.
За изпълнителен директор е назначен Георги Тахов. Негови заместници ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев.
Георги Тахов е доктор по икономика, специалност „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“. Той притежава и магистърски степени по „Счетоводство и контрол“ от ВФСИ „Д. А. Ценов“, Свищов, „Право“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ от Академията на МВР. Специализирал е икономика и управление на промишлеността в Германия.
Георги Тахов притежава дългогодишен управленски опит в Националната агенция за приходите. Владее немски и английски език.

COMMENTS

WORDPRESS: 0