Неизвестен изстреля 11 куршума по бизнесмен, докато шофирал

Неизвестен изстреля 11 куршума по бизнесмен, докато шофирал

Стрелба по автомобил в Сливен. Инцидентът се е случил снощи около 20.00 часа в парк „Юнак“, съвсем близо до стадион „Хаджи Димитър“. Няма пострадали х

Стрелба по автомобил в Сливен. Инцидентът се е случил снощи около 20.00 часа в парк „Юнак“, съвсем близо до стадион „Хаджи Димитър“. Няма пострадали хора, а полицията издирва мъжа, изстрелял 11 куршума по леката кола, съобщи Нова тв.
Стрелбата започнала, докато Асен Булгаров отивал на традиционния си фитнес. 11 куршума са изстреляни по автомобила му, но той е невредим.
„Всяка вечер по едно и също време отивам да тренирам и по пътя към залата застигнах човек, облечен в черно. Когато го подминах, той откри стрелба по мен. Наведох се на седалката и натиснах газта. Късмет”, разказа мъжът.
Полицията извърши оглед на местопроизшествието, назначени са и няколко експертизи. Мястото на стрелбата по автомобила беше затворено за движение часове наред до днешния следобед.
Нападнатият мъж предполага, че стрелбата е от бизнес конкуренти. Булгаров има бизнес със заложна къща. Казва, че и преди е имало индиректни заплахи към него. „Колите ми бяха запалени преди един месец – пред блока моята и на жена ми и снощи и това нещо”, добави той. Булгаров споделя, че се притеснява и за семейството си.
Хора, които често се разхождат в парка, също са притеснени. Криминалистите продължават да издирват мъжа, произвел изстрелите в парка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0