Намушкаха в главата младо момиче след запой

Намушкаха в главата младо момиче след запой

Сигнал за инцидент в частна квартира, при който 21-годишен криминално проявен бургазлия е намушкал с нож в главата 21-годишно момиче е получен в Първо

Сигнал за инцидент в частна квартира, при който 21-годишен криминално проявен бургазлия е намушкал с нож в главата 21-годишно момиче е получен в Първо районно управление-Бургас около 5.15 ч. тази сутрин. Това съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Инцидентът е станал в квартира, намираща се на ул. „Хаджи Димитър” в Бургас, обитавана от пострадалата и 27-годишната й сестра. Момичето е откарано в УМБАЛ-Бургас, където е започнала спешна операция за спасяване на живота му.
На мястото на инцидента полицейски служители установили, че на адреса, обитаван от двете сестри, имало младежко събиране. След приключването му в жилището останал да спи 21-годишния бургазлия и наемателките на квартирата. По неустановени до момента причини мъжът, който употребил значително количество алкохол, намушкал с нож в главата 21-годишното момиче, чиято сестра в опита си да я защити получила прорезни рани по лявата ръка. 27-годишната жена е прегледана и освободена за домашно лечение.
Извършителят на деянието е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница и след медицинска помощ е задържан в Първо районно управление-Бургас за срок до 24 часа.
Работата по случая продължава.

COMMENTS

WORDPRESS: 0