МВР пак ще входира постановленията за задържането на Борисов, Арнаудова и Горанов

МВР пак ще входира постановленията за задържането на Борисов, Арнаудова и Горанов

Очаква се Министерството на вътрешните работи отново да входира постановленията за задържането на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горан

Очаква се Министерството на вътрешните работи отново да входира постановленията за задържането на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.
Причината, според ведомството е, че при публикуването на описите по разследването, прокуратурата е пропуснала придружителното писмо, изпратено от полицията, уточни БНТ.
След ареста на лидера на ГЕРБ, бившия финансов министър и пиара на бившия премиер прокуратурата обяви, че няма доказателства, но има тежки процесуални нарушения, допуснати от разследващите полицаи.
На извънредния брифинг в четвъртък премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков заявиха, че прокуратурата извършва тежък саботаж на разследването.
Софийският градски съд днес трябва да се произнесе и дали одобрява или не протоколите за обиск в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, тъй като тези действия са проведени „по неотложност“, без предварително съдебно разрешение.

Снимка: Булфото/Архив

COMMENTS

WORDPRESS: 0