Моторна шейна удари скиори

Моторна шейна удари скиори

Инцидент, който се размина на косъм с тежки травми, намери широк отзвук в социалните мрежи. На любителското видео се вижда как моторна шейна внезапно

Инцидент, който се размина на косъм с тежки травми, намери широк отзвук в социалните мрежи. На любителското видео се вижда как моторна шейна внезапно излиза с пълна газ на пистите край Добринище.
Водачът прави опит да подкара отново шейната и удря двама скиори.
„За инцидента разбрахме от медиите. Шейната изкача от гората и се качва на пистата. След което господинът решава, че може да си обърне шейната напречно на пистата и причинява лек инцидент с един скиор. За щастие, няма пострадали. Правилата гласят, че моторни превозни средства нямат място на пистите. Съгласно Наредбата за безопасност и информирана обезпеченост на пистите, ние сме длъжни това да бъде упоменато навсякъде, както сме и направили. Всичко е въпрос на възпитание и самосъзнание на клиентите“, обясни пред бТВ управителят на ски зоната Бояна Данчева.
Тя допълни, че дружеството стопанисва пистите от две година и такъв инцидент до момента не е имало.
„Свързали сме с Национален парк „Пирин“, задействана е процедура, но за момента не е открит човека“, добави Бояна Данчева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0