Министърът на енергетиката и външният министър ще подадат оставки в понеделник

Министърът на енергетиката и външният министър ще подадат оставки в понеделник

Министърът на енергетиката Александър Николов потвърждава, че в изпълнение на решението на политическа партия "Има такъв народ", ще подаде оставкат

Министърът на енергетиката Александър Николов потвърждава, че в изпълнение на решението на политическа партия „Има такъв народ“, ще подаде оставката си в понеделник, съобщават от Министерството на енергетиката.
„С оглед на появилите се публикации относно причините за този акт, уточняваме, че всички медийни интерпретции, включващи енергийна политика, особено такава в сферата на търговия, транзит и доставки на природен газ, са чиста проба спекулации. Оставката на министър Николов е политическо решение“, се чете позицията на министерството.
„Има политическо решение, но тъй като бях извън страната, в понеделник ще бъде подадена моята оставка“, каза пред журналисти министърът на външните работи Теодора Генчовска.
Тя е гост на тържествата по случай 65-ата годишнина на курортен комплекс „Златни пясъци“. На празника присъстват повече от 20 представители на дипломатическия корпус у нас.
Снимка: БГНЕС

COMMENTS

WORDPRESS: 0