Мъж заключи двама в апартамент, преби ги и изнасили единия

Мъж заключи двама в апартамент, преби ги и изнасили единия

По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден на затвор обвиняем, противозаконно лишил двама мъже от свобода и извършил действия

По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден на затвор обвиняем, противозаконно лишил двама мъже от свобода и извършил действия на полово удовлетворение с единия.
За периода от около 16.30 часа на 3 април 2023 година до следващия ден, в апартамент в ж.к. „Връбница“ в София, обвиняемият М.Ш. противозаконно лишил от свобода двама мъже. Те били отишли в апартамента, за да го почистят преди ремонт. М.Ш. заключил вратата на жилището и им казал, че докато не разчистят всичко, няма да си тръгнат.
Започнал да обижда, да рита и да удря с юмруци мъжете. По-късно обвиняемият извършил действия на полово удовлетворение с един от мъжете, заключен в апартамента, като употребил за това сила – нанасял побой с юмруци и ритници и го заплашил, че ако вика за помощ ще го убие.
По случая е водено досъдебно производство за престъпления. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Събрани са достатъчно доказателства за виновността на М.Ш. и е внесен обвинителен акт срещу него в съда.
Състав на Софийски районен съд призна М.Ш. за виновен по повдигнатото му обвинение и му наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 години, което следва да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „строг“ режим.
Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: Блиц

COMMENTS

WORDPRESS: 0