Мъж преби зверски жена си и се обеси

Мъж преби зверски жена си и се обеси

Кървава драма беляза великотърновското село Пчелище в събота вечерта, съобщава „Борба“. 29-годишен мъж се обеси на чардака на къщата си, след като нан

Кървава драма беляза великотърновското село Пчелище в събота вечерта, съобщава „Борба“. 29-годишен мъж се обеси на чардака на къщата си, след като нанесе брутален побой на жена си.
Самоубиецът удрял многократно любимата си, в резултат на което тя се сдобила с тежки фрактури по лицевата част на черепа. Жената припаднала, а той помислил, че я е убил. В 23.30 часа сам подал сигнал на телефон 112 за извършеното, а докато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ сложил край на живота си.
Медиците открили жената в безпомощно състояние и незабавно я откарали в Спешно отделение на областната болница. Пациентката е приета в тежко състояние и е настанена в отделението по неврохирургия.
За сега не е ясно какво е провокирало агресията в младия мъж и дали жената е била подложена на системен домашен тормоз.
Жертвата е на 38 години и въпреки възрастовата разлика между тях, съжителствали и отглеждали две деца. Малчуганите не били в къщата по време ужасните деяния.
Пострадалата е учителка.
Случаят се разследва от полицията, образувано е досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0