Mъж, блудствал с италианка получи две години затвор

Mъж, блудствал с италианка получи две години затвор

Две години затвор получи мъж, обвинен за блудство от Районна прокуратура – Враца. По обвинителен акт, внесен в съда от Районна прокуратура – Враца, 3

Две години затвор получи мъж, обвинен за блудство от Районна прокуратура – Враца.
По обвинителен акт, внесен в съда от Районна прокуратура – Враца, 38-годишният В.В. е признат за виновен за извършено от него престъпление по чл. 150, ал.1 от НК, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.
Делото срещу него е разгледано по реда на съкратено съдебно следствие с признаване от него на всички факти и обстоятелства, изложени в обвинителния акт.
Около 18.00 ч. на 14 май 2021 г. В.В. влязъл в дома на италианска гражданка, постоянно пребиваваща във врачанско село. Нахвърлил се върху жената и извършил блудствени действия с нея. За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112. Извършителят на престъпното деяние е бил задържан и привлечен в качеството на обвиняем. Незабавно Районна прокуратура – Враца е внесла в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.В., което е било одобрено от съда. От тогава той се намира в затвора в гр. Враца. С осъдителна присъда на В.В. е наложено наказание от 2 години „лишаване от свобода при „строг“ режим на изтърпяване.
Първоинстанционната присъда може да бъде обжалвана и протестирана пред Окръжен съд – Враца.

COMMENTS

WORDPRESS: 0