Костадинов: В парламента има 5 американски, 1 турска и 1 българска партия

Костадинов: В парламента има 5 американски, 1 турска и 1 българска партия

С днешното изявление на Бойко Борисов стана ясно, че от ГЕРБ са готови да подкрепят виждането на "Продължаваме промяната" по отношение на Македония и

С днешното изявление на Бойко Борисов стана ясно, че от ГЕРБ са готови да подкрепят виждането на „Продължаваме промяната“ по отношение на Македония и са готови да вдигнат ветото, всичко стана ясно. В българския парламент има 5 американски партии, 1 турска и една българска. Това заяви на брифинг лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.
„Защо това предложение е толкова лошо за нас? Поради една много проста причина – взима се инициативата и ние от субект, се превръщаме в обект на преговори. Ние делегираме нашите права на Европейската комисия, която да преговаря от наше име. Това е основното предателско действие тук“, допълни той.
А по думите на Костадинов се заформя ново мнозинство.
„По-важното е, че може би вече започва да се оформя ново мнозинство – евроатлантическо, както искате го наречете, което всъщност винаги е съществувало в този парламент. По отделни ключови, критични гласувания от работата на сегашното Народно събрание ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ винаги са били заедно един до друг. Винаги. И това не подлежи на коментар, защото се вижда ясно и категорично от работата на Народното събрание“, подчерта той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0