Костадинов: Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни

Костадинов: Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни

Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден, написа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в личния си профил във Фе

Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден, написа лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в личния си профил във Фейсбук.
Според него в парламента вече има нова коалиция – ПП, ДПС ДБ и ГЕРБ. Той засяга с едно изречение и напускането на депутатът от партията му Елена Гунчева:
„Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“ – Гоце Делчев.
Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това.
Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път.“

COMMENTS

WORDPRESS: 0